Klantprofiel, ondernemers en particulieren

In 2021 bestaat ons kantoor alweer 19 jaar!
Met al ruim 20 jaar ervaring zijn wij een begrip in Voorschoten en omstreken.

Voor de buitenstaander lijkt dit vak misschien gegoochel met cijfertjes en wellicht wat saai, maar het is juist interessant, omdat je uit cijfers van alles kunt afleiden en daaruit een goed advies kunt geven op bepaalde vragen met een fiscale of economische achtergrond.

Startende ondernemers

Voor u als startende ondernemer is alles nieuw en spannend. Vol enthousiasme begint u met uw nieuwe bedrijf. Maar dan die administratie!! Wat moet u daar nu toch mee: al die formulieren, hoe moet alles worden bijgehouden, wat moet u nu wel of niet bewaren, heeft u daar uberhaupt wel tijd voor of zin in?

Bestaande ondernemers

Als ondernemer bent u al enkele jaren zelfstandig bezig en is uw bedrijfje uitgegroeid tot een druk bedrijf waar bijna geen tijd meer is om de administratie te verwerken en diverse belangrijke stukken belanden in het postvakje waar ze weken blijven liggen. U kunt zich nog geen administratieve kracht veroorloven of u heeft geen tijd om deze goed in te werken; u bent dus genoodzaakt om dit zelf te blijven doen.

Wij leren u graag kennen

Wij leren u graag kennen - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

U kunt met al uw vragen over het ondernemerschap bij ons terecht. Een goede klik vinden we belangrijk, want we zijn graag nauw betrokken bij uw onderneming. Zo kunnen we snel inspelen op vragen en op nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen of mailen. We helpen u snel.

Maatwerk

Kennis maken met Riks Advies Leiden Iedere onderneming is anders. Bent u starter of heeft u al langer een onderneming? Bent u ZZP'er of heeft u mensen in dienst? Heeft u een BV, een maatschap of een VOF? Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in.

Wilt u met ons kennismaken? Maak dan gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek en kijk of het klikt.
Bel 06-22 02 14 39 of stuur een email.

Wat is fiscaal gezien een bedrijfsmiddel en wat niet?

5 juli 2021 - De term komt geregeld terug in fiscale regelingen: ‘bedrijfsmiddel’. Zoals bij de investeringsaftrek en bij de herinvesteringsreserve (HIR). Bedrijfsmiddel lijkt een vrij algemene term, waar van alles onder kan vallen. Maar het luistert soms akelig nauw wat nu een bedrijfsmiddel is en wat niet. Vraag maar aan de ondernemer die zijn HIR niet kon inzetten voor een aankoop, omdat het geen bedrijfsmiddel maar ‘voorraad’ was. In het algemeen zijn bedrijfsmid... lees verder »

Wat is fiscaal gezien een bedrijfsmiddel en wat niet?

5 juli 2021 - De term komt geregeld terug in fiscale regelingen: ‘bedrijfsmiddel’. Zoals bij de investeringsaftrek en bij de herinvesteringsreserve (HIR). Bedrijfsmiddel lijkt een vrij algemene term, waar van alles onder kan vallen. Maar het luistert soms akelig nauw wat nu een bedrijfsmiddel is en wat niet. Vraag maar aan de ondernemer die zijn HIR niet kon inzetten voor een aankoop, omdat het geen bedrijfsmiddel maar ‘voorraad’ was.... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.