Over Riks Advies

Sabine Hendriks (1978)

Sabine Hendriks (1978) - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Het leukste op school vond ik altijd rekenen. Daar moest ik toch iets mee gaan doen. In 1999 startte ik de studie Accountancy aan de Haagse Hogeschool, en kon ik echt aan de slag met rekenen en nog vele andere zaken rondom getallen.

Na eerst vrienden te helpen met hun cijfers en het opzetten van de administratie schreef ik in 2002 Riks Advies officieel in bij de Kamer van Koophandel naast mijn loondienst bij een administratiekantoor. In 2006 vond ik het tijd om ervoor te gaan, ik nam ontslag en Riks Advies kreeg mijn volle aandacht.

Nu 19 jaar later en veel ervaringen in vele branches rijker is Riks Advies een mooi persoonlijke onderneming met diverse klanten.

Wat is de fiscale oudedagreserve (FOR) en hoe werkt dat?

19 oktober 2021 - Ben je zelfstandig ondernemer en wil je naast je AOW ook aanvullend pensioen opbouwen? Dan kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de fiscale oudedagsreserve (FOR). Dit is een regeling waarbij je elk jaar een deel van je winst mag reserveren voor je pensioen. Voor wie is de fiscale oudedagsreserve (FOR)? Om in aanmerking te komen voor de fiscale oudedagsreserve (FOR) hanteert de Belastingdienst een aantal voorwaarden: Je moet ondernemer zijn voor de inkomste... lees verder »

Veel voorkomende fouten bij het doorbelasten van kosten - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Veel voorkomende fouten bij het doorbelasten van kosten

7 oktober 2021 - Als je kosten maakt voor een klant, worden deze vaak doorbelast aan de klant. Bij het doorbelasten van kosten wordt niet altijd het juiste btw tarief gebruikt. Wat... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.