Over Riks Advies

Sabine Hendriks (1978)

Sabine Hendriks (1978) - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Het leukste op school vond ik altijd rekenen. Daar moest ik toch iets mee gaan doen. In 1999 startte ik de studie Accountancy aan de Haagse Hogeschool, en kon ik echt aan de slag met rekenen en nog vele andere zaken rondom getallen.

Na eerst vrienden te helpen met hun cijfers en het opzetten van de administratie schreef ik in 2002 Riks Advies officieel in bij de Kamer van Koophandel naast mijn loondienst bij een administratiekantoor. In 2006 vond ik het tijd om ervoor te gaan, ik nam ontslag en Riks Advies kreeg mijn volle aandacht.

Nu 21 jaar later en veel ervaringen in vele branches rijker is Riks Advies een mooi persoonlijke onderneming met diverse klanten.

Wanneer hoort u iets van de belastingdienst! - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Wanneer hoort u iets van de belastingdienst!

1 september 2023 - Nadat u aangifte hebt gedaan, krijgt u per post en in uw digitale berichtenbox van de belastingdienst bericht waarin staat hoeveel belasting u terugkrijgt of moet betalen. Dat bericht heet een... lees verder »

factuureisen - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

factuureisen

28 juni 2022 - Bent u verplicht te factureren? Vermeld op uw factuur dan altijd de volgende gegevens: -uw volledige naam en die van uw afnemer Vermeld de juridische naam. De handelsnaam mag ook, als die in... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.