Toeslagen

Toeslagen

13 mei 2013

De Belastingdienst gaat strenger controleren bij het geven van een voorschot voor de toeslagen. Is iemand niet bekend bij de fiscus of geeft de gemeente aan dat er iets niet klopt, dan gaat de fiscus geen toeslagen uitbetalen. Dit moet de recente berichten over fraude met toeslagen tegengaan.

Overige maatregelen fraude toeslagen

Daarnaast heeft de staatssecretaris nog een aantal maatregelen die hij eerst wat beter moet onderzoeken. Het moet straks minder makkelijk zijn om achteraf toeslagen aan te vragen. Voor de kinderopvangtoeslag moet dat er volgend jaar al komen. Ook de controle achteraf bij de zorgtoeslag of een aanvrager wel een zorgverzekering heeft, moet vooraf gaan gebeuren.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

Wanneer hoort u iets van de belastingdienst! - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Wanneer hoort u iets van de belastingdienst!

1 september 2023 - Nadat u aangifte hebt gedaan, krijgt u per post en in uw digitale berichtenbox van de belastingdienst bericht waarin staat hoeveel belasting u terugkrijgt of moet betalen. Dat bericht heet een... lees verder »

factuureisen - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

factuureisen

28 juni 2022 - Bent u verplicht te factureren? Vermeld op uw factuur dan altijd de volgende gegevens: -uw volledige naam en die van uw afnemer Vermeld de juridische naam. De handelsnaam mag ook, als die in... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.