Financiële tips en updates

« < 1 2 3 4 5 > »

Wisselend inkomen? Vraag middeling aan!

10 maart 2017 - Ben je net begonnen aan je eerste baan, ben je na een sabbatical weer aan het werk gegaan of ga je met pensioen? Dan kan het zijn dat je inkomsten ste... lees verder »

Geld terugkrijgen

7 maart 2017 - Het kan zijn dat er te veel belasting is ingehouden over je loon, je uitkering of je lijfrente. Wie bijvoorbeeld niet het hele jaar heeft gewerkt, kin... lees verder »

Nog steeds is 1 april belangrijk!

5 maart 2017 - Hoewel je de tijd hebt om tot 1 mei aanstaande je aangifte te doen, blijft 1 april een belangrijke datum. Wil je er zeker van zijn dat de fiscus voor ... lees verder »

De aangifte 2016

1 maart 2017 - De Belastingaangifte is een jaarlijks terugkerend fenomeen. De een vindt het een drama, de ander ziet het als een kans om te besparen op de belasting.... lees verder »

Werkruimte in gehuurde woning

9 september 2016 - De Hoge Raad heeft op 12 augustus 2016 arrest gewezen in een proefprocedure die de Belastingdienst heeft aangespannen over het gebruik van een werkrui... lees verder »

Aangifte inkomstenbelasting 2015

1 maart 2016 - Vanaf vandaag kan Nederland aangifte inkomstenbelasting over het jaar 2015 doen. Staatssecretaris Wiebes gaf hiervoor gisteren het startsein voor de a... lees verder »

DBA definitief vervanger van VAR

3 februari 2016 - De kogel is door de kerk: de Eerste Kamer heeft dinsdag de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) na stemming aangenomen. Met dit voorstel... lees verder »

Extra heffing of lagere teruggaaf over 2014

31 oktober 2015 - Heeft u voor 2014 een voorlopige teruggaaf gekregen van de Belastingdienst, dan moet u mogelijk rekening houden met een tegenvaller. De afbouw van de ... lees verder »

Aangifte IB per 2017 alleen nog maar digitaal

21 september 2015 - Moet u per 2017 als particulier een aangifte inkomstenbelasting indienen, dan kan dat alleen nog maar digitaal. Dit is het gevolg van het wetsvoorstel... lees verder »

Hoge Raad vindt iPad toch een computer

14 september 2015 - Een iPad of andere tablet is onder de oude regels voor vergoedingen en verstrekkingen geen communicatiemiddel, maar een computer. Dit blijkt uit een r... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 > »
Fiscale Tip - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Fiscale Tip

18 december 2018 - Kijk naar je aftrekposten! “Met ingang van 2020 worden aftrekposten ‘minder aftrekbaar’. Deze kunnen met ingang van 2023 nog maar tegen 37,05 procent in aft... lees verder »

Geld gedoneerd? Geef dit op! - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Geld gedoneerd? Geef dit op!

22 maart 2017 - Heb je geld gegeven aan een goed doel of een maatschappelijke instelling? Onder bepaalde voorwaarden zijn deze giften aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Een van ... lees verder »

Financiële administratie - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Financiële administratie

Salarisadministratie - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Salarisadministratie

Belastingaangiften - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Belastingaangiften

Advies en bemiddeling - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Advies/bemiddeling

Financiële analyses/planning - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Analyses/planning

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.