Financiële tips en updates

1 2 3 4 > »
Fiscale Tip - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Fiscale Tip

18 december 2018 - Kijk naar je aftrekposten! “Met ingang van 2020 worden aftrekposten ‘minder aftrekbaar’. Deze kunnen met ingang van 2023 nog maar tegen 37,05 pr... lees verder »

Geld gedoneerd? Geef dit op! - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Geld gedoneerd? Geef dit op!

22 maart 2017 - Heb je geld gegeven aan een goed doel of een maatschappelijke instelling? Onder bepaalde voorwaarden zijn deze giften aftrekbaar van het belastbaar in... lees verder »

Voordeel uit je restschuld

21 maart 2017 - Verkocht je na 28 oktober 2012 je woning die je hoofdverblijf was? En is de verkoopprijs lager dan je eigenwoningschuld en de verkoopkosten? Dan heb j... lees verder »

Aftrek leegstaande woning

20 maart 2017 - Ga je ergens anders wonen om je huis te verkopen? In dat geval is de hypotheekrente voor je leegstaande woning nog maximaal 3 jaar aftrekbaar. Heb je ... lees verder »

Ouderenkorting

19 maart 2017 - Als je de AOW-leeftijd al bent gepasseerd, heb je recht op ouderenkorting. Deze heffingskorting hangt ook af van je inkomen. Is dat hoger dan €35.94... lees verder »

AOW-leeftijd bereikt? Let op!

18 maart 2017 - Vele fiscale regelingen zijn afhankelijk van het bereiken van de AOW-leeftijd. Denk bijvoorbeeld aan het recht op en de hoogte van de heffingskortinge... lees verder »

Dividend

17 maart 2017 - Heb je dividend uitgekeerd gekregen? Houd dan rekening met de dividendbelasting die is ingehouden. Deze dividendbelasting moet in mindering worden geb... lees verder »

Inkomsten uit overige werkzaamheden: hobby of werk?

16 maart 2017 - Verdien je wat bij met je hobby? Of doe je wel eens klusjes voor familie en vrienden tegen een vergoeding van de onkosten? Deze activiteiten vallen in... lees verder »

Fiscaal partnerschap

14 maart 2017 - Heb je het hele jaar een fiscale partner? Of kies je ervoor om het hele jaar als fiscale partners te worden beschouwd? Dan moetje je aangifte anders i... lees verder »

Ken je aftrekposten

12 maart 2017 - Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de aftrekposten die de fiscus hanteert. Weet je wat aftrekbaar is, dan kun je er bijvoorbeeld voor zorgen dat... lees verder »

1 2 3 4 > »
Fiscale Tip - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Fiscale Tip

18 december 2018 - Kijk naar je aftrekposten! “Met ingang van 2020 worden aftrekposten ‘minder aftrekbaar’. Deze kunnen met ingang van 2023 nog maar tegen 37,05 procent in aft... lees verder »

Geld gedoneerd? Geef dit op! - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Geld gedoneerd? Geef dit op!

22 maart 2017 - Heb je geld gegeven aan een goed doel of een maatschappelijke instelling? Onder bepaalde voorwaarden zijn deze giften aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Een van ... lees verder »

Financiële administratie - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Financiële administratie

Salarisadministratie - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Salarisadministratie

Belastingaangiften - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Belastingaangiften

Advies en bemiddeling - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Advies/bemiddeling

Financiële analyses/planning - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Analyses/planning

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.