Financiële tips en updates

« < 1 2 3 4 5 6 > »

Schenken voor eigen woning weer voordelig

2 september 2015 - Per 2017 kunt u als ouder onbelast een bedrag van € 100.000 schenken aan uw kind. Als voorwaarde geldt wel dat uw kind de schenking moet gebruiken v... lees verder »

Minder belasting over vermogen per 2017

31 augustus 2015 - Als kleine spaarder gaat u per 2017 minder belasting over uw vermogen betalen. VVD en PvdA hebben recent overeenstemming bereikt over het nieuwe stels... lees verder »

Melding betalingsonmacht is bestuurderstaak

19 augustus 2015 - U bent als bestuurder verantwoordelijk voor het tijdig melden van betalingsonmacht. Deze aansprakelijkheid voor belastingschulden is niet te voorkomen... lees verder »

Fiscus kan overeenkomst zzp’er nu al checken

8 juli 2015 - De Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) gaat waarschijnlijk per 1 januari 2016 verdwijnen en maakt plaats voor een stelsel van modelovereenkomsten. U kunt ... lees verder »

Box 3 meer baseren op werkelijk rendement

22 juni 2015 - Het kabinet wil in box 3 van de inkomstenbelasting onderscheid gaan maken tussen verschillende vermogenstitels (spaarsaldo, aandelenportefeuille en on... lees verder »

Handen af van de zelfstandigenaftrek!

5 juni 2015 - Bij de herziening van het belastingstelsel zal de zelfstandigenaftrek in stand blijven. PvdA en VVD hebben dit recent laten weten bij een discussiebij... lees verder »

Fiscus heeft moeite met nieuwe fiscale regels

1 juni 2015 - in 2014 heeft de Belastingdienst zo’n € 235,6 miljard aan belastingen en premies binnengekregen. Daarnaast werd er voor € 9,7 miljard aan toesla... lees verder »

Toch rittenadministratie bij 0%-bijtelling

11 mei 2015 - Rijdt u in een auto met een bijtelling van 0%, dan moet u soms toch een rittenadministratie bijhouden om aan te tonen dat u in het kalenderjaar niet m... lees verder »

Voor schilderen blijft laag BTW-tarief gelden

3 april 2015 - U kunt nog tot 1 juli 2015 profiteren van het lage BTW-tarief van 6% voor de arbeidskosten bij verbouwing en renovatie van bestaande woningen. Vanaf 1... lees verder »

Geen bijtelling bij slechte rittenregistratie

6 maart 2015 - Rijdt de werknemer met een auto van de zaak minder dan vijfhonderd privékilometer, dan hoeft u geen rekening te houden met een bijtelling voor het pr... lees verder »

« < 1 2 3 4 5 6 > »
Fiscale Tip - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Fiscale Tip

18 december 2018 - Kijk naar je aftrekposten! “Met ingang van 2020 worden aftrekposten ‘minder aftrekbaar’. Deze kunnen met ingang van 2023 nog maar tegen 37,05 procent in aft... lees verder »

Geld gedoneerd? Geef dit op! - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Geld gedoneerd? Geef dit op!

22 maart 2017 - Heb je geld gegeven aan een goed doel of een maatschappelijke instelling? Onder bepaalde voorwaarden zijn deze giften aftrekbaar van het belastbaar inkomen. Een van ... lees verder »

Financiële administratie - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Financiële administratie

Salarisadministratie - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Salarisadministratie

Belastingaangiften - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Belastingaangiften

Advies en bemiddeling - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Advies/bemiddeling

Financiële analyses/planning - Administratiekantoor Riks Advies Voorschoten/Leiden

Analyses/planning

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.